Natalia

24.1.2016

Niitä näitä AJATUKSIA...

Heissan!

Pe tuli käytyä jalkatreeni tekemässä mavessa tein sarjaa 1x8x50kg ja 2x8x55kg eli lisäsin 5kg lisää mitä aiempiin painoihin :) sama kyykyssä 1x6-8x20,25,30,35 ja 40kg ;)
Tännää kävi selkä treenin tekemässä ja aloitin kulmasoudulla tangolla ja painoa laitoin 20-35kg ;)
Mistä nämä voimat tulleet taas mulle ? ...

Oon tosi motivoitunut mutta kotipuolessa tunnustaa ettei minusta tykätä, en tunnu edes kiihottavan tai muutenkaa että hälle olisin hyvännäköinen... selitys että stressi sun muut siksi ei tee mieli ja silti tehdään sitä sitten yksin? eli onko se sitten normaalia tehdä usein sitä yksin kuin olla oman kullan kanssa silleen?..... Mikä minussa vikana... Ja joo tää ei oo ennää normaali vaan alkaa olee niin että mua kielletään koskemasta.

Seuraavaan kertaan --->

Saa tulla kaveriksi fbssa jos kiinostaa sali jutut ja salilla käyminen kanssani niin ja Instagramissa oon Natsku92 nimimerkillä...

18.12.2015

TÄSSÄ KUVIA NYKYISESTÄ KROPASTANI! (vähän yli vuosi keisarinleikkauksesta) Ja työtä kyllä riittää! ;) jospa saisin itseni kesäkuntoon 2016 ;)





27.10.2015

Syksy,Pimeys,Talvi,...

  No niin, siitä on taas aikaa kun viimeksi olen kirjoitellut, enkä jaksa edes katsoa mitä oon viimeksi kirjoitellut. Siitä sen enempätä muuta ku se että olen aloittanut vihdoinkin työvoimakoulutuksena hoiva-apulaisen koulutuksen :) Vihdoin motivaatiota opiskeluun ja tällä kertaa taitaa olla ihan oikea ala mulle.
 Tyttöni jo huomenna 11kk <3 ja niin päiväkotikin sujunut tosi hyvin, hän on niin aurinkoinen vauva<3
  Ja mitä treeniin tulee oon nyt treenannut pyöräillen edes taas koti-päiväkoti-koti-"koulu"-koti siitä tullee yhteensä n.10km/päivä ja käynyt 3 viikon aikana maanantaisin kuntonyrkkeilyssä ja keskiviikkoisin crosstrainingissa :) VIRTAA riittää koska oon saanut olla työkokeilussa ennen opiskelua, eli siis olla muuallakin kuin kotona ja tehdä muutakin kuin kotitöitä :) AI ETTÄ minä rakastan elämääni tällä hetkellä <3 Ainoastaan sali jäänyt vielä kun vklpsta ollut kipeenä, sekä tänä maanantaina oli heikko happi joten jätin nyrkkeilyn(kauhee morkkis), huomenna onneksi crosstraining ja jos to tai pe pakoittaisin itseni salille :) Pakko saada se aloitettua rutiinina niin kuin nytkin oon käynyt noissa JUMPISSA <3
 
I'm Back ;)

2.9.2015

Heipä hei!

Oma kone mennyt rikki niin en ole voinut oikein kirjoitella!

Tässä nyt jäänyt urheilu taas vähemmälle, jospa asia korjaantuu kun ma 7.9.-15 pääsen viimeinkin aloittamaan työt koska äippäloma loppuu :) Lara meneekin päiväkotiin jo kaksi kertaa ollaan oltu tutustumassa ja hyvin on mennyt :) 
Eipä mulla nyt muuta, toivotaan että saan koneen korjattua ja hyvää syksyä! :)

3.8.2015

On/Off treenailua!

Jo 8kk Sektiosta, ja minun pitäs olla jo paremmassa kunnossa ja rutiinina sali/jumpat mutta ei!
En tiiä miksi naisille ehdotetaan niitä s******n hormoonipillereitä/kierukoita, ne sai mut väsyneeksi ja masentuneeksi sekä pahoinvoivaksi jolloin ei pahemmin ruoka maistunut, tarkoitti sitä etten saanut itseäni ihmisten ilmoille,en treenailemaan ja yksin kotona masentuneena niin ettei kukaan mukaan välitä minusta jne....Noh en ollut ollenkaan oma itseni siis se VIRKEÄ URHEILLULLINEN SEKÄ POSITIVIINEN Natalia vaan MASENTUNUT,VÄSYNYT JNE.....
Rupesin tajuamaan että jossain oltava vika muta missä noh tietenkin pillereissä sitten vaihdoin kierukkaan ja luulin että siitä ei tulisi mitään tuomoisia oireita NOT! joten taas samaa rataa ojan pohjalle....Poistatin sitten hormoonikierukan TO 30.07.2015 ja heti aamusta, heti sen jälkeen illasta mulla oli nälkä ei ylimääräistä väsymystä ei yhtään masis fiilis vaan juuri sellainen positiivinen asenne ja virke jne :))))))) siitä asti oon nyt ollut se oma itseni :) haluan ihmisten ilmoille, syön normaalisti, ja se että HALUAN treenata!!!! ;) 


Yrittivät mulle hormooni ehkäsyy vielä tarjota mutta kieltäydyin koska mulle ei sovi hormooni eikä varmaan kenellekään kun se väsymys ja PIRTTIHIRMUAKKA tulee niistä ylimääräisistä hormooneista, voin kertoa että jos tunnet samoin kokeile olla ilman hormooniehkäisyä vähän aikaan siitä tietää mitenkä pilannut elämää ainakin mulla,

Ei sen kummempaa tällä kertaa, tänään luvassa kuntonyrkkeilyä ja ke crosstrainingia :) sittä salia 2-4 kertaa viikkoon!

I'm Back

T:Turbo Pikku Myy (Natalia) ;)